Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli iğne görmek

Rüyada zehirli iğne görmek

Rüyada zehirli iğne görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet eder.

Rüyada zehirli iğne gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada zehirli iğne görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, evlat sahibi olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada zehirli iğne vurulmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehir yemek geçim derdi yaşayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli mantar toplamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, düzeninin yıkılmayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, rızkın artacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirlenenleri görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments