Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan zehiri görmek

Rüyada yılan zehiri görmek

Rüyada yılan zehiri görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, verimin kaçacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük kazanç elde edeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan zehiri gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada yılanın zehirini almak ticaretinin açılacağına, yoğun stres altında kalacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan zehiri görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın zehirini çıkarmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ticaretinin büyüyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan zehiri içmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments