Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir görmek

Rüyada zehir görmek

Rüyada zehir görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, insanların alım gücünün azalacağına, darda kalacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehir gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada zehir kusmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada zehirli örümcek öldürmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin zehirlendiğini görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulur.

Rüyada yılan zehiri içmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli balık görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirlenip kusmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments