Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin zehirlendiğini görmek

Rüyada birinin zehirlendiğini görmek

Rüyada birinin zehirlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dumandan zehirlenmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli çiçek görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli mantar yemek şanssızlık yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli mantar görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli hayvanlar görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada zehirsiz mantar görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments