Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zehirlemeye çalışmak

Rüyada birini zehirlemeye çalışmak

Rüyada birini zehirlemeye çalışmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini zehirlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada zehirlemeye çalışmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birini zehirlemeye çalışmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada zehirli hayvan görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Rüyada zehirli meyve yemek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zehir atmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek dargınların barışacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments