Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli sarı yılan görmek

Rüyada zehirli sarı yılan görmek

Rüyada zehirli sarı yılan görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli sarı yılan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazançlı işler yapacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın zehirini çıkarmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Rüyada yılanın zehirini almak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunların yakında son bulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Rüyada yılan zehiri görmek zararların günden güne artacağına, evi yoksa ev alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yılandan zehirlenmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments