Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ileriyi görmek

Rüyada ileriyi görmek

Rüyada ileriyi görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ileriyi gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Rüyada zamanda ileri gitmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, lüksünün artacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada saati ileri almak rahatsızlık duyulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ileri bir tarih görmek servet sahibi olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zamanı ileri almak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ilerideki eşini görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, saygınlığa delalet etmektedir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ileriyi görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments