Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kendisine ev alacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada saatlerin ileri aldığını gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek işlerinin artacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Rüyada saati ileri almak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ilerideki eşini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zamanda ileri gitmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çok güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ileriyi görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ileri bir tarih görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zamanı ileri almak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati aldığını görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments