Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ileri bir tarih görmek

Rüyada ileri bir tarih görmek

Rüyada ileri bir tarih görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ileri bir tarih gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada ileri bir tarih görmek verimin kaçacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine inanılır.

Rüyada zamanı ileri almak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zamanda ileri gitmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hastalıklarının biteceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ileriyi görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada saati ileri almak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilerideki eşini görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işarettir.

Rüyada tarih söylemek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments