Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanı ileri almak

Rüyada zamanı ileri almak

Rüyada zamanı ileri almak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, dertlerin son bulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işarettir.

Rüyada zamanı ileri almak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada zamanı ileri almak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanda ileri gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Rüyada saati ileri almak bol para kazanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalettir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada ilerideki eşini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada ileri bir tarih görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet eder.

Rüyada ileriyi görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments