Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati ileri almak

Rüyada saati ileri almak

Rüyada saati ileri almak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada saati ileri almak gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek anne baba duasının alınacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saati ileri almak kendini bunu başaracağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zamanda ileri gitmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yoğun stres altında kalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada ileriyi görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Rüyada ilerideki eşini görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zamanı ileri almak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ileri bir tarih görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kendinden emin adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments