Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zaman belirtmek

Rüyada zaman belirtmek

Rüyada zaman belirtmek haram mal yiyip içeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada zaman belirtmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada zaman belirtmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada saat belirtmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir zaman görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatın düzene gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, büyük sorunların yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments