Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat belirtmek

Rüyada saat belirtmek

Rüyada saat belirtmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet eder.

Rüyada saat belirtmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Rüyada saat belirtmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Rüyada zaman belirtmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kol saatini unutmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saat kaybettiğini görmek hataların düzeltileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saati kaybetmek emeklerinin heba olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments