Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zam yapıldığını görmek

Rüyada zam yapıldığını görmek

Rüyada zam yapıldığını görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada zam yapıldığını gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada zam yapıldığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, yeni yollara girileceğine inanılır.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zam istemek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet eder.

Rüyada patrondan zam istemek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zam almak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zam görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zam aldığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada az zam almak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments