Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan zam almak

Rüyada patrondan zam almak

Rüyada patrondan zam almak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada patrondan zam almak gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Rüyada patrondan zam istemek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrondan zam almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, onu cesaretlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada maaş zammı görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zam almak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Rüyada zam aldığını görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments