Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta memuru görmek

Rüyada zabıta memuru görmek

Rüyada zabıta memuru görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, umduklarını bulamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada zabıta memuru gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Rüyada zabıta memuru görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada zabıtadan kaçmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta elbisesi giymek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta arabası görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada zabıtalar görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıta olduğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada belediye zabıtası görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments