Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıtalar görmek

Rüyada zabıtalar görmek

Rüyada zabıtalar görmek onlarla ayrı düşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kötü günler görüleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada zabıtalar gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada zabıta arabası görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Rüyada zabıta memuru görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta dövmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada zabıtalar görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılar son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zabıta olduğunu görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada zabıta elbisesi giymek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments