Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta arabası görmek

Rüyada zabıta arabası görmek

Rüyada zabıta arabası görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşam standartlarının artacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kendi işini açacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada zabıta arabası gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Rüyada zabıta arabası görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıtadan kaçmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıtalar görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta olduğunu görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıta dövmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada belediye zabıtası görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulur.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments