Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta olduğunu görmek

Rüyada zabıta olduğunu görmek

Rüyada zabıta olduğunu görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada zabıta olduğunu görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, resmi bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Rüyada zabıtadan kaçmak şansının ve bahtının açılacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zabıta elbisesi giymek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zabıta görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına inanılır.

Rüyada zabıta arabası görmek zenginliğinin artacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıta dövmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada zabıta memuru görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments