Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıtadan kaçmak

Rüyada zabıtadan kaçmak

Rüyada zabıtadan kaçmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zabıtadan kaçmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada zabıtadan kaçmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta arabası görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zabıtalar görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta elbisesi giymek zayıflayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, sevgi dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada belediye zabıtası görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada zabıta görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıta memuru görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments