Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta kıyafeti görmek

Rüyada zabıta kıyafeti görmek

Rüyada zabıta kıyafeti görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıta kıyafeti gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada zabıta memuru görmek ferah bir eve geçileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada zabıtalar görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıta görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta arabası görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada belediye zabıtası görmek eğer işsizse iş bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bereketin artacağına inanılır.

Rüyada zabıta dövmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments