Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zabıta elbisesi giymek

Rüyada zabıta elbisesi giymek

Rüyada zabıta elbisesi giymek takdir görecek pek çok iş yapacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kazançlı işlere girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada zabıta elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada zabıta elbisesi giymek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada zabıta kıyafeti görmek solan yüzünün güleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada zabıta görmek kalp kırıklığına neden olacağına, anne baba duaları alınacağına, aile huzurunuzun bozulacağına işarettir.

Rüyada belediye zabıtası görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zabıta memuru görmek bir ortaklık kurulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zabıtadan kaçmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta dövmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments