Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü yere düşmek

Rüyada yüzüstü yere düşmek

Rüyada yüzüstü yere düşmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mutluluğunun artacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eşyaların yenileneceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada yüzüstü düşmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü uyumak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, ekmeğinin verimli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek zor günler geçireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüstü sürünmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments