Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü yatan birini görmek

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek refah düzeyinin yükseleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, güvenini sarsacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatan birini gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüstü sürünmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü yere düşmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments