Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, önemli işler yapacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü yere düşmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüstü yatmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzüstü sürünmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada yüzüstü uzanmak istediği evde oturacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek işlerin devam edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüstü yüzmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments