Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü düşmek

Rüyada yüzüstü düşmek

Rüyada yüzüstü düşmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, onlara değer vereceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüzüstü düşmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada yüzüstü düşmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü sürünmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüstü uyumak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, takdir edileceği işler yapacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments