Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü uyumak

Rüyada yüzüstü uyumak

Rüyada yüzüstü uyumak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir yere taşınmaya, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü uyumak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yüzüstü uyumak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına inanılır.

Rüyada yüzüstü sürünmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüstü düşmek ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments