Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü yatmak

Rüyada yüzüstü yatmak

Rüyada yüzüstü yatmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, işlerinin yarım kalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü yatmak gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada yüzüstü yatmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, canının ve malının garantide olacağına, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, eğleneceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Rüyada yüzüstü uzanmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüstü uyumak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments