Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü sürünmek

Rüyada yüzüstü sürünmek

Rüyada yüzüstü sürünmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzüstü sürünmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada yüzüstü sürünmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işarettir.

Rüyada yüzüstü düşmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüstü yüzmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek haksızlığa uğrayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü yere düşmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments