Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü yattığını görmek

Rüyada yüzüstü yattığını görmek

Rüyada yüzüstü yattığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüstü yattığını gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzüstü yere düşmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü uyumak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüstü yatmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüstü sürünmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yeni kararlar alınacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments