Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yüzüstü yatmak

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada yüzüstü yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü uyumak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada yüzüstü yere düşmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments