Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüstü uzanmak

Rüyada yüzüstü uzanmak

Rüyada yüzüstü uzanmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada yüzüstü uzanmak sadaka ya da zekat vereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulur.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüstü yüzmek kişinin şansının artacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü düşmek kısmetlerinin çoğalacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü sürünmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments