Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sağlığını geri kazanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak şansının da döneceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü tüylenmek geçmişini arkada bırakacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, zararının büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments