Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, engel tanımayan biri olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek hayatının zorlaşacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulur.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments