Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, işinde verimsiz olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yeni işler alacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek maddi olarak zayıflayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada yüzü güzel görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüzünü güzel görmek onunla yaşamını birleştireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşmanlıkların biteceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments