Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek elindeki malların gideceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek sorunların son bulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü güzel görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments