Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zor günlerin sona ereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yüzün güzelleştiğini gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, iyiliğe ve güzelliğe, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir yüz görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, durgunlaşacağına işarettir.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sağlığının yerinde olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments