Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel yüzlü bebek görmek

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada güzel yüzlü bebek gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, manevi olarak da yıpranacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada yüzü güzel görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, beddua ve ah alacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir yüz görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, işinde uzmanlaşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments