Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü cok güzel görmek

Rüyada yüzünü cok güzel görmek

Rüyada yüzünü cok güzel görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, zorluklarının son bulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yeni bir iş bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü cok güzel gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada güzel bir yüz görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok yükseleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü güzel görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yeni mekânlara gireceğine yorulur.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, helal lokma yiyeceğine, kucaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments