Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü güzel görmek

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dinden çıkacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel yüz görmek bir sebeple çok üzüleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Rüyada güzel bir yüz görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments