Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada kendini güzel yüzlü görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments