Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işinin bozulduğunu görmek

Rüyada işinin bozulduğunu görmek

Rüyada işinin bozulduğunu görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada işinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağın bozulduğunu görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada mezarın bozulduğunu görmek başarı için fırsatların artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, evlerindeki huzurun artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulur.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments