Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın bozulduğunu görmek

Rüyada uçağın bozulduğunu görmek

Rüyada uçağın bozulduğunu görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, itibar edineceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçağın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada uçağın bozulduğunu görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, zaferler kazanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada sütün bozulduğunu görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakireliği bozulmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments