Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, planlı ve programlı davranacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kızlığın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Rüyada başkasının kızlığının bozulduğunu görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlıgı bozulmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, gözden düşeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, mesleğinde atılım yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek bereketin ve verimin olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments