Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahın bozulduğunu görmek

Rüyada silahın bozulduğunu görmek

Rüyada silahın bozulduğunu görmek kazancının daha da artacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada silahın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekaret bozulduğunu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çözüm yolları bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek yüzünün her daim güleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek kime danışacağını bilemez olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada nişan bozulduğunu görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zorlukların biteceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments