Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yere sürmek

Rüyada yüzünü yere sürmek

Rüyada yüzünü yere sürmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü yere sürmek gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada yüzünü yere sürmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada yüze krem sürmek istenen herşeye kavuşulacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada yüz maskesi sürmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulur.

Rüyada yüze merhem sürmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına inanılır.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek çok resmi görevlerde bulunacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments