Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne pudra sürmek

Rüyada yüzüne pudra sürmek

Rüyada yüzüne pudra sürmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada yüze pudra sürmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz pudra sürmek kendisi paralayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüzüne pudra görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yüze pudra görmek istediği evde oturacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada pudra rengi elbise giymek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada beyaz pudra görmek sevinç ve sürura, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, moral bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments