Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerek kaçmak

Rüyada yüzerek kaçmak

Rüyada yüzerek kaçmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzerek kaçmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada denizde yüzerek kaçmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada yüzerek kaçmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzerek kaçmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyattan kaçmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiden kaçmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işaret eder.

Rüyada dağda kaçmak kazancının epey düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments