Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü parlak görmek

Rüyada yüzünü parlak görmek

Rüyada yüzünü parlak görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, aydınlanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü parlak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada yüzü parlak görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada parlak yüz görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulur.

Rüyada yüzünü parlak görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak kol saati takmak amaçlardan sapmaya, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada parlak yeşil görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak renkli elbise giymek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yeni alanlara yöneleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada yeşil parlak taş görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments