Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil parlak taş görmek

Rüyada yeşil parlak taş görmek

Rüyada yeşil parlak taş görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, hem verimi yükselteceğine, çevre değiştireceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil parlak taş gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil parlak taş görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak taş toplamak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, rızkının da genişleyeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek dedikodu edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada parlak mavi taş görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada parlak taş görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada parlak taşlar toplamak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments